ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Η κλινική μας είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση ακόμα και των πιο σύνθετων εμφυτευματολογικών περιστατικών με τις πλέον αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις. Η ομάδα των ιατρών της κλινικής αξιολογεί, σχεδιάζει και εκτελεί τα διάφορα στάδια της εμφυτευματικής θεραπείας με γνώμονα πάντα την δημιουργία όμορφων δοντιών που στολίζουν το χαμόγελο κάθε ασθενούς.

Στην Οδοντιατρική Κλινική Μπαρμπετσέα εκτελούνται καθημερινά οι πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες τεχνικές Χειρουργικής και Προσθετικής, τεχνικές απαραίτητες για τη δημιουργία ενός ιδανικού αισθητικά αποτελέσματος. Η φιλοσοφία μας υποστηρίζεται από συσκευές τελευταίας τεχνολογίας (μέσα οπτικής μεγέθυνσης, αξονικός τομογράφος,οδοντικά lasers, πιεζοχειρουργική κα.), καθώς και από τη συνεργασία με οδοντοτεχνικά εργαστήρια προσεκτικά επιλεγμένα, με γνώμονα την αφοσίωσή τους στην δημιουργικότητα και στην ύψιστη δυνατή ποιότητα της εργασίας τους. Ταυτόχρονα, η επιλογή των εμφυτευμάτων που χρησιμοποιούνται στην κλινική μας συνεισφέρει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων μας. Τα οδοντικά εμφυτεύματα που επιλέγουν οι ιατροί μας προέρχονται από τις κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς και είναι προορισμένα να ικανοποιήσουν με τον βέλτιστο τρόπο τις αισθητικές, βιολογικές και λειτουργικές απαιτήσεις ακόμα και του πιο πολυσύνθετου περιστατικού.

Συμπερασματικά, ο ασθενής που επιλέγει την κλινική μας για τη θεραπεία του με Οδοντικά Εμφυτεύματα απολαμβάνει τα εξής σημαντικά πλεονεκτήματα:

Ταχύτατη και ανώδυνη εκτέλεση όλων των σταδίων της θεραπείας.

Χρήση εμφυτευμάτων κορυφαίας ποιότητας από αναγνωρισμένες παγκοσμίως εταιρείες.

Όλα τα στάδια της θεραπείας εκτελούνται στην κλινική μας, χωρίς ο ασθενής να παραπέμπεται σε άλλα ιατρεία.

Χρήση μέσων τελευταίας τεχνολογίας και τεχνικών που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος της Σύγχρονης Εμφυτευματολογίας.

Όλη η θεραπεία κατευθύνεται πάντα με βάση τις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε ασθενούς.

● Συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένα, εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

Το σημαντικότερο, την ειλικρινή διάθεση και το ενδιαφέρον των ιατρών για την ικανοποίηση του κάθε ασθενούς μέσα από την προσφορά υπηρεσιών υψίστης ποιότητας.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών

αισθητική οδοντιατρική

Το χαμόγελο αναδεικνύει όλη την ομορφιά του προσώπου και όπως έχει ειπωθεί "...η ομορφιά είναι δύναμη και το χαμόγελο είναι το ξίφος της…"

 • Αισθητικές Εμφράξεις
 • Οδοντική Λεύκανση
 • Αισθητική Μαλακών Ιστών
 • Όψεις Πορσελάνης
 • Αισθητική Εμφυτευμάτων

οδοντικά εμφυτεύματα

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ποσοστό επιτυχίας για τα σημερινά οδοντικά εμφυτεύματα είναι υψηλό σε ποσοστό 98%, με ελάχιστη ή μηδενική ορατή απώλεια οστικής μάζας.

 • Οδοντικά Εμφυτεύματα
 • Ψηφιακά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία
 • Αισθητική εμφυτευμάτων
 • Άμεση Τοποθέτηση
 • Άμεση Φόρτιση
 • Flapless Τοποθέτηση

ολιστική οδοντιατρική

Η κλινική μας ήταν από τις πρώτες οδοντιατρικές κλινικές που ακολούθησαν τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης στη συνολική υγεία των ασθενών.

 • Ολιστική Οδοντιατρική
 • Θεραπεία Βιοσυντονισμού
TOP