ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στη σύγχρονη εποχή, οπού η αισθητική έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη θέση στις ανάγκες του ανθρώπου, ένα όμορφο χαμόγελο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Η πλαστική προσώπου, τα ενέσιμα σκευάσματα (Botox, υαλουρονικό οξύ) και γενικά όλες οι θεραπείες προσώπου έχουν κυριαρχήσει στον σύγχρονο κόσμο . Στην περίπτωση όμως που το χαμόγελο φανερώνει δόντια φθαρμένα , αποχρωματισμένα, σπασμένα και χωρίς σωστή θέση και σχέση μεταξύ τους, τότε όλες οι παραπάνω τεχνικές δεν έχουν κανένα νόημα...Το χαμόγελο αναδεικνύει όλη την ομορφιά του προσώπου και όπως έχει ειπωθεί "...η ομορφιά είναι δύναμη και το χαμόγελο είναι το ξίφος της…"

Για να δημιουργηθεί ένα φυσικό, όμορφο, λαμπερό χαμόγελο πρέπει να δοθεί προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια . Αυτή είναι ίσως και η πιο απαιτητική πλευρά της σύγχρονης οδοντιατρικής. Πολύ συχνά, μια ομάδα εξειδικευμένων οδοντιάτρων είναι απαραίτητη για να καλύψει κάθε μια από τις ανάγκες της αισθητικής αποκατάστασης του χαμόγελου. Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, όπως οι κεραμικές όψεις και η λεύκανση των δοντιών δημιουργούν με εντυπωσιακό τρόπο την ιδανική ‘’λευκή αισθητική’’, ενώ αισθητικές επεμβάσεις στα ούλα του ασθενούς καθορίζουν την αρμονική ‘’ροζ αισθητική’’, και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε ένα χαμόγελο που αλλάζει συγκλονιστικά τη ζωή του ασθενούς.

Σε ασθενείς που δεν έχουν δόντια στο ορατό μέρος του στόματος, μπορεί να απαιτηθεί τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων και αυτό θα πρέπει να γίνεται από έμπειρους, εξειδικευμένους οδοντιάτρους .

Η ομάδα της Οδοντιατρικής Κλινικής Μπαρμπετσέα, μαζί με τα εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργάζεται, είναι ιδιαιτερα γνωστή για την πολυετή εργασία και εμπειρία της στην διαχείριση της ‘’Αισθητικής Ζώνης'' του χαμόγελου. Αισθητικές όψεις πορσελάνης, ολοκεραμικές στεφάνες, πλαστική περιοδοντική χειρουργική και υποδειγματική άσκηση της εμφυτευματολογίας, εκτελούνται στην κλινική μας σε καθημερινή βάση. Η Οδοντιατρική Κλινική Μπαρμπετσέα βρίσκεται από το 1988 στην αιχμή του δόρατος της Αισθητικής Οδοντιατρικής και συνεχίζει να ηγείται στη εξέλιξη νέων τεχνικών Αισθητικής Εμφυτευματολογίας.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών

αισθητική οδοντιατρική

Το χαμόγελο αναδεικνύει όλη την ομορφιά του προσώπου και όπως έχει ειπωθεί "...η ομορφιά είναι δύναμη και το χαμόγελο είναι το ξίφος της…"

 • Αισθητικές Εμφράξεις
 • Οδοντική Λεύκανση
 • Αισθητική Μαλακών Ιστών
 • Όψεις Πορσελάνης
 • Αισθητική Εμφυτευμάτων

οδοντικά εμφυτεύματα

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ποσοστό επιτυχίας για τα σημερινά οδοντικά εμφυτεύματα είναι υψηλό σε ποσοστό 98%, με ελάχιστη ή μηδενική ορατή απώλεια οστικής μάζας.

 • Οδοντικά Εμφυτεύματα
 • Ψηφιακά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία
 • Αισθητική εμφυτευμάτων
 • Άμεση Τοποθέτηση
 • Άμεση Φόρτιση
 • Flapless Τοποθέτηση

ολιστική οδοντιατρική

Η κλινική μας ήταν από τις πρώτες οδοντιατρικές κλινικές που ακολούθησαν τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης στη συνολική υγεία των ασθενών.

 • Ολιστική Οδοντιατρική
 • Θεραπεία Βιοσυντονισμού
TOP