Δρ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ

Ο Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University) – Καθηγητής: Dr. Dennis Tarnow (2008-2010).

Το 2010 βραβεύθηκε από το NYU για την μεταπτυχιακή του έρευνα με αντικείμενο τη διαχείριση των περιεμφυτευματικών μαλακών ιστών.  Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του, εκπαιδεύτηκε εντατικά στο πλήρες φάσμα των μικροχειρουργικών τεχνικών διαχείρισης των μαλακών ιστών, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί ένα από τα κύρια πεδία κλινικού ενδιαφέροντός του.

Τα τελευταία χρόνια, ο κλινικός προσανατολισμός του ιατρού κατευθύνεται προς την χρήση των ψηφιακών μέσων για την βέλτιστη εφαρμογή της Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας και στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών πρωτοκόλλων για την πλέον ταχεία και ατραυματική θεραπεία των ασθενών του. Από το 2020 ο ιατρός είναι ο Διευθυντής του Ψηφιακού Κέντρου της ImmediaTeam στην Ελλάδα, ενός πρότυπου κέντρου το οποίο εξυπηρετεί οδοντιάτρους που αναζητούν αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο.

Ο Δρ. Μπαρμπετσέας είναι ο ιδρυτής και Διευθυντής Εκπαίδευσης του διεθνούς εκπαιδευτικού οργανισμού ImmediaTeam  International  Association. Η αποστολή της ImmediaTeam συνίσταται στην παροχή πρωτοποριακών ψηφιακών υπηρεσιών Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Εμφυτευματολογίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην Προχωρημένη Εμφυτευματολογία, σε οδοντιάτρους διεθνώς.

Ο ιατρός είναι κάτοχος κλινικών βραβείων στην Εμφυτευματολογία, συμπεριλαμβανομένου του 1st BEGO Clinical Case Award (2013), καθώς και του τίτλου Diplomate of International Congress of Oral Implantologists (ICOI) από το 2010.

Από το 2010 μέχρι σήμερα δίνει διαλέξεις και οργανώνει κλινικά σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο πάνω στην Προχωρημένη Εμφυτευματολογία και Μικροχειρουργική, έχοντας εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό οδοντιάτρων στα παραπάνω αντικείμενα.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ελλάδα με αποκλειστική ενασχόληση την Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Προσθετική Οδοντιατρική

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Περιοδοντολογία & Εμφυτευματολογία

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Αισθητική & Αποκαταστατική Οδοντιατρική

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου
TOP