Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Ο Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Οικονομικό Τμήμα) το 1979 με τιμητική υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1986.

Κατόπιν εκπαίδευσης στην Περιοδοντολογική και στη Γναθοχειρουργική Κλινική του ιδίου Πανεπιστημίου, ίδρυσε το 1988 την Οδοντιατρική Κλινική Μπαρμπετσέα.

Η Κλινική κάλυπτε το πλήρες φάσμα της Γενικής Οδοντιατρικής, αλλά γρήγορα έγινε γνωστή για τις  εξειδικευμένες υπηρεσίες που πρόσφερε στην Αισθητική και Προσθετική αποκατάσταση των ασθενών.

Στόχος της συνεχούς εκπαίδευσης του ιατρού είναι η ταχεία, ολοκληρωμένη και ανώδυνη θεραπεία των ασθενών του και το ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον του εντοπίζεται στην εξέλιξη της Αισθητικής  Οδοντιατρικής, στα προβλήματα της Οδοντικής Σύγκλεισης και στην ενσωμάτωση των άρχων της  Ολιστικής Ιατρικής στην καθημερινή οδοντιατρική φροντίδα.

Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος θεραπευτής στη χρήση της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού για την ολιστική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Προσθετική Οδοντιατρική

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Περιοδοντολογία & Εμφυτευματολογία

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Αισθητική & Αποκαταστατική Οδοντιατρική

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου
TOP