ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Οδοντιατρική Κλινική Μπαρμπετσέα, η οποία ιδρύθηκε το 1988 στην Άνω Γλυφάδα, αποτελεί ένα ιατρείο που ενσωματώνει υποδειγματικά πολλαπλές οδοντιατρικές ειδικότητες. Μια αξεπέραστη ομάδα ιατρών με κοινή φιλοσοφία, ο καθένας με ιδιαίτερα εκτεταμένη εκπαίδευση στο δικό του γνωστικό πεδίο, προσφέρει στους ασθενείς μας συγχρονισμένη και ολοκληρωμένη οδοντιατρική θεραπεία κορυφαίας ποιότητας.

Η κλινική μας αντιπροσωπεύει το απόλυτο στην πολυδιάστατη οδοντιατρική θεραπεία, στην οποία εμπλέκονται πολλές ειδικότητες:

● Από τις μικρότερες εμφράξεις μέχρι τις πιο απαιτητικές αισθητικές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις.

● Από την τοποθέτηση ενός οδοντικού εμφυτεύματος μέχρι την επιεμφυτευματική αποκατάσταση όλου του στόματος.

● Από την περιοδοντική χειρουργική και την περιοδοντική συντήρηση των ασθενών μέχρι τις επεμβάσεις ανάπλασης και αισθητικής αποκατάστασης των ούλων.

● Από την απλή λεύκανση των δοντιών μέχρι τις ολοκεραμικές όψεις και στεφάνες.

● Από την αντικατάσταση εμφράξεων από αμάλγαμα σύμφωνα με τις αρχές της ολιστικής ιατρικής μέχρι τις πιο απαιτητικές επεμβάσεις αφαίρεσης εγκλείστων φρονιμιτών.

● Από την ενίσχυση της οδοντιατρικής φροντίδας με την τεχνολογία του Βιοσυντονισμού μέχρι την πλήρη Βιοσυντονιστική διάγνωση και θεραπεία στo πλαίσιo της ολιστικής προσέγγισης του ασθενούς.

Η εξαιρετική οδοντιατρική φροντίδα που παρέχεται στην κλινική μας είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των ιδιαίτερων προσωπικών ικανοτήτων, γνώσεων και εμπειριών του κάθε ιατρού και της τελικής ενσωμάτωσης όλων αυτών στη δημιουργία μιας πρότυπης οδοντιατρικής ομάδας που αντιμετωπίζει με τον ιδανικότερο τρόπο τις απλές ή πολύπλοκες ανάγκες κάθε ασθενούς. Η συνεχής ανταλλαγή γνώσεων, πληροφοριών και απόψεων μεταξύ των ιατρών, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ένα αξεπέραστο επίπεδο φροντίδας στους ασθενείς μας, που μας ξεχωρίζει από άλλα οδοντιατρεία, στα οποία η έννοια της ομάδας είτε απουσιάζει είτε είναι τυπική.

Μέλη της οδοντιατρικής μας ομάδας είναι εκπαιδευτές άλλων οδοντιάτρων και ομιλητές σε εγχώρια και διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια. Θέματα όπως η αισθητική οδοντιατρική, η χειρουργική και η προσθετική των οδοντικών εμφυτευμάτων και η μικροχειρουργική του στόματος, αποτελούν πεδία της οδοντιατρικής, στα οποία οι ιατροί μας είναι οι ειδικοί που εκπαιδεύουν τους ειδικούς.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Προσθετική Οδοντιατρική

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Περιοδοντολογία & Εμφυτευματολογία

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Αισθητική & Αποκαταστατική Οδοντιατρική

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου
TOP