Δρ. ΙΚΑΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ

Ο Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, έλαβε τιμητική διάκριση από την Πανεπιστημιακή Κλινική της Ενδοδοντολογίας για την εξαίρετη κλινική άσκηση της Ενδοδοντίας.

 Συμμετέχει σε εγχώρια και διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια με στόχο τη συνεχή ενημέρωση του πάνω σε θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής.

 Αποτελεί μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της Κλινικής Μπαρμπετσέα με ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον την Αισθητική Οδοντιατρική, την Προσθετικη και την Ολιστική Οδοντιατρική.

Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος θεραπευτής στη χρήση της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού για την ολιστική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.