Δρ. ΙΚΑΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ

Ο Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010.

Το κλινικό ενδιαφέρον του ιατρού εστιάζεται στην εξέλιξη πρωτοποριακών τεχνικών αισθητικής οδοντιατρικής, άμεσης αποκατάστασης οδοντικών εμφυτευμάτων και στην ενσωμάτωση αυτών στα πλέον σύγχρονα ψηφιακά πρωτόκολλα.

Ο ιατρός συμμετέχει συνεχώς σε εγχώρια και διεθνή οδοντιατρικά συνέδρια, με στόχο τη συνεχή ενημέρωσή του πάνω σε θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής και Εμφυτευματολογίας.

Αποτελεί επίσημο μέλος της ομάδας Ψηφιακού Σχεδιασμού της ImmediaTeam International Association από το 2017.

Ο Δρ. Μπαρμπετσέας είναι μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της Κλινικής Μπαρμπετσέα, με αποκλειστική ενασχόληση με την Αισθητική Οδοντιατρική και την Προσθετική Εμφυτευματολογία.

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.