Δρ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ

Ο Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005) και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία στο τμήμα Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University) υπό την αιγίδα του καθηγητή Dr. Dennis Tarnow (2008-2010).

    Το 2010 βραβεύθηκε από το ίδιο Πανεπιστήμιο για την μεταπτυχιακή του έρευνα με θέμα τους περιεμφυτευματικούς μαλακούς ιστούς.  Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του  εκτέθηκε στο πλήρες φάσμα των μικροχειρουργικών τεχνικών διαχείρισης των μαλακών ιστών.  Η εφαρμογή των τεχνικών αυτών με στόχο το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα στη Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία αποτελεί  το κύριο πεδίο ενδιαφέροντός του.

Είναι Fellow και Diplomate του International Congress of Oral Implantologists (ICOI) και μέλος της  Academy of Osseointegration.

Δίνει διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα Εμφυτευματολογίας  και Μικροχειρουργικής.

Ο ιατρός υπήρξε to 2013 νικητής του 1st Bego Clinical Case Award, ως κάτοχος της νικήτριας κλινικής εργασίας στον εν λόγω διεθνή κλινικό διαγωνισμό Εμφυτευματολογίας.

Αποτελεί μέλος της οδοντιατρικής ομάδας της Κλινικής Μπαρμπετσέα με αποκλειστική ενασχόληση την Χειρουργική Εμφυτευματολογία και Περιοδοντολογία.

Είναι πιστοποιημένος Rebirther από το Rebirthing Breathwork International και παραδίδει προσωπικές συνεδρίες Rebirthing, ενώ παράλληλα συμμετέχει ως εκπαιδευτής στο επίσημο πρόγραμμα
πιστοποίησης του Rebirthing Breathwork International στην Ελλάδα.


Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος θεραπευτής στη χρήση της τεχνολογίας του Βιοσυντονισμού για την ολιστική διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.