ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΤΙΚΑ

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ (ΘΗΚΕΣ)

Δημιουργημένη για να μοιάζει ίδια με τα φυσικά σας δόντια, η στεφάνη είναι μια οδοντιατρική αποκατάσταση που χρησιμοποιείται για την αναδόμηση κατεστραμμένων από την τερηδόνα ή σπασμένων δοντιών, στα οποία δεν ενδείκνυνται οι εμφράξεις (σφραγίσματα). Γνωστές επίσης ως θήκες, οι στεφάνες καλύπτουν το παρασκευασμένο (τροχισμένο) από τον οδοντίατρο δόντι. Η στεφάνη συγκρατείται πάνω στο δόντι με μια ισχυρή μόνιμη κονία (κόλλα).

Μια στεφάνη μπορεί να προστατεύσει ένα σπασμένο ή ένα ενδοδοντικά θεραπευμένο (απονευρωμένο) δόντι και να διατηρήσει την λειτουργικότητά του, επαναφέροντας ταυτόχρονα το φυσικό σχήμα και χρώμα του. Με αυτόν τον τρόπο μια στεφάνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να βελτιωθεί η αισθητική εμφάνιση ενός δοντιού. Στην κλινική μας, οι ασθενείς επωφελούνται καθημερινά από την δημιουργία ολοκεραμικών στεφανών σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.