ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΙΣΤΩΝ (ΟΥΛΩΝ)

Η αισθητική του χαμόγελου δεν σημαίνει μονό λευκά, ίσια δόντια. Μια συνολική αξιολόγηση του προσώπου, των δοντιών και των ούλων είναι αναγκαία για να γίνει αισθητική ακόμα και η πιο απλή και μικρή αποκατάσταση.

Ειδικά η θέση και η υγεία των ούλων είναι αυτή που καθορίζει όχι μόνο την υγεία αλλά και την όψη του κάθε δοντιού. Μετά από λίγη σκέψη, καταλαβαίνουμε ότι το σχήμα και το μέγεθος των δοντιών καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη μορφολογία των ούλων που τα περιβάλλουν. Έτσι λοιπόν, πριν από τη δημιουργία αρμονικών και λαμπερών δοντιών, πρέπει να προηγείται η αποκατάσταση της αισθητικής των ούλων.

Κάποιες από τις τεχνικές που εφαρμόζουμε στην κλινική μας έχουν στόχο την αισθητική επιμήκυνση του δοντιού, όπου τα ούλα αναδιαμορφώνονται αισθητικά, ώστε ένα κοντό δόντι να φαίνεται πιο μακρύ, εξαλείφοντας ενδεχομένως ένα «ουλικό χαμόγελο». Αντίθετα , οι αναπλαστικές τεχνικές μας επιτρέπουν να κοντύνουμε ένα δόντι που μπορεί να φαίνεται αρκετά μεγάλο σε σχέση με τα διπλανά του, καλύπτοντας ένα μέρος του δοντιού με νέο ιστό ούλων.

Η διαφοροποίηση της κλινικής μας εντοπίζεται στην ολοκληρωτική ενσωμάτωση των αρχών της Μικροχειρουργικής ακόμα και στην απλούστερη επέμβαση. Μικροχειρουργικά εργαλεία, συσκευές υψηλής μεγέθυνσης και ο απόλυτος σεβασμός των ιστών εγγυώνται ιδανικά αποτελέσματα με τον πλέον ανώδυνο τρόπο και με ταχύτατους χρόνους επούλωσης για τον ασθενή. Στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να επαναφέρουμε στα δόντια τη φυσική τους ομορφιά είτε με όψεις πορσελάνης ή με ολοκεραμικές στεφάνες για την ολοκλήρωση της αισθητικής αποκατάστασης του χαμόγελου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.