ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια από τις σπουδαιότερες και πλέον αποτελεσματικές μεθόδους της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής. Αποτελούνται από πολύ λεπτές ''φλούδες'' οδοντιατρικής πορσελάνης στο χρώμα του δοντιού, οι οποίες προσκολλώνται στην πρόσθια (εμφανή) επιφάνεια των δοντιών με σκοπό:

● Να καλύψουν χρωματικές αλλοιώσεις στην επιφάνεια των δοντιών.

● Να αποκαταστήσουν δόντια που είναι σπασμένα ή φθαρμένα.

● Να καλύψουν κενά μεταξύ δοντιών.

Να φέρουν αρμονία και ισορροπία στο χαμόγελο, ειδικά σε περιπτώσεις που τα δόντια δεν βρίσκονται στη σωστή τους θέση.


Οι όψεις πορσελάνης δείχνουν απόλυτα φυσικές και είναι ανθεκτικές στον αποχρωματισμό, ακόμη και σε ασθενείς που καπνίζουν. Ακόμη, αποτελούν μια από τις οδοντιατρικές αποκαταστάσεις με την καλύτερη πρόγνωση, όσον αφορά τη διάρκεια παραμονής τους στο στόμα χωρίς να εμφανίζουν προβλήματα. Με αυτήν τη μέθοδο θα αποκτήσετε ένα ελκυστικό, φυσικό χαμόγελο με λευκά, φωτεινά και καλοσχηματισμένα δόντια. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια πιο συντηρητική εναλλακτική λύση σε σχεση με τις προσθετικές στεφάνες (θήκες), και εκτός από κανονικό βούρτσισμα και τη χρήση οδοντικού νήματος, δεν χρειάζονται κάποια άλλη ιδιαίτερη φροντίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.