ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

3D TOUR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Οι ιατροί της Κλινικής Μπαρμπετσέα χρησιμοποιούν για αρκετά χρόνια με επιτυχία, υπευθυνότητα και μέγιστη προβλεψιμότητα την τεχνολογία της Κατευθυνόμενης Χειρουργικής και Προσθετικής Εμφυτευμάτων.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει την πλήρη ψηφιοποίηση όλων των απαραίτητων δεδομένων του ασθενούς (των ούλων, των δοντιών, του οστού και του προσώπου στο σύνολό του), έτσι ώστε ο ιατρός σας να τοποθετήσει σε ψηφιακό περιβάλλον, και με τη χρήση εξειδικευμένων λογισμικών, τα εμφυτεύματά σας με τρόπο ιδανικό! Μετά από αυτόν τον ψηφιακό σχεδιασμό μέγιστης ακριβείας, παράγεται ένας μοναδικός για εσάς χειρουργικός νάρθηκας που τοποθετείται πάνω στα υπάρχοντα δόντια σας (ή γενικότερα στους υπάρχοντες ιστούς) κατά την επέμβαση. Ο νάρθηκας αυτός επιτρέπει την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ακρίβεια και ταχύτητα, ειδικά με τη μέθοδο flapless (μειώνοντας περαιτέρω την επεμβατικότητα της παρέμβασής μας και τα δικά σας μετεγχειρητικά συμπτώματα). Η μεθοδος αυτή είναι ομολογουμένως η αιχμή του δόρατος της Σύγχρονης Εμφυτευματολογίας και εμέις πρωτοπορούμε στη χρήση της!


Μέλη της ομάδας μας αποτελούν τον κορμό της πλέον εξελιγμένης ομάδας ψηφιακού σχεδιασμού Εμφυτευμάτων ImmediaTeam International Association, μιας ομάδας που εξελίσσει συνεχώς καινούρια ψηφιακά πρωτόκολλα και παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες σε οδοντιάτρους διεθνώς. Στην κλινική μας θεραπεύεστε από τους ειδικούς που κατευθύνουν τους ειδικούς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1988 , η κλινική μας παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα ιατρών, με άριστη επιστημονική κατάρτιση, καλύπτει το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής και παράλληλα προσφέρει τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες με τον πλέον ολοκληρωμένο και ανώδυνο τρόπο 

Recent Tweets

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω Γλυφάδα, 16674, Αττική

210 96 25 402

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.