ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ & ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ CBCT

Στην κλινική μας υπάρχει ογκομετρικός τομογράφος – ορθοπαντομογράφος, παρέχοντας την δυνατότητα λήψης πανοραμικών ακτινογραφιών και οδοντιατρικών τομογραφιών.

Η οδοντιατρική υπολογιστική τομογραφία (γνωστή και ως αξονική τομογραφία) είναι πραγματικά μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στο τομέα απεικόνισης και διάγνωσης στη σύγχρονη οδοντιατρική. Ο ογκομετρικός τομογράφος παρέχει τρισδιάστατες εικόνες των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περίθαλψη των ασθενών στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία.

Οι 3D εικόνες μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την χειρουργική επέμβαση εικονικά με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αποφεύγοντας βλάβες που μπορεί να προκληθούν σε νεύρα και σε ζωτικές ανατομικές δομές, συμπεριλαμβανομένων των αιμοφόρων αγγείων και των ιγμορείων.

Η εικονική χειρουργική επέμβαση, από μια απλή τοποθέτηση εμφυτεύματος ή χειρουργική εξαγωγή ενός έγκλειστου φρονιμίτη μέχρι την αποκατάσταση όλου του στόματος με εμφυτεύματα, μπορεί να πραγματοποιηθεί με το ειδικό λογισμικό του δικού μας τομογράφου 9000 3D και να αξιολογηθεί στην οθόνη ενός computer πριν λάβει χώρα η πραγματική επέμβαση. Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ογκομετρικού τομογράφου στην κλινική μας, μας επιτρέπει κατά τη διάρκεια μιας λεπτής χειρουργικής επέμβασης να διακόψουμε και να προβούμε σε μια πρόσθετη απεικόνιση, αν αυτό δικαιολογείται. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε μέγιστη ασφάλεια, ακόμα και στις πιο δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις.

 Η οδοντιατρική κλινική Μπαρμπετσέα είναι από τις ελάχιστες κλινικές-οδοντιατρεία που παρέχει 3D τομογραφία, αλλά και πανοραμική ακτινογραφία. Τα περισσότερα οδοντιατρεία παραπέμπουν τους ασθενείς σε ακτινολογικά κέντρα για τις παραπάνω ακτινογραφικές απεικονίσεις.

Ο εξοπλισμός αυτός μας δίνει την δυνατότητα πέραν των τρισδιάστατων τομογραφιών να λάβουμε πανοραμικές ακτινογραφίες, ακτινογραφίες ιγμορείων, και απεικονίσεις των κροταφογναθικών διαρθρώσεων. Η επιλογή του συγκεκριμένου εξοπλισμού και οι δυνατότητες που παρέχει στην ακρίβεια της απεικόνισης, μαζί με την δική μας άρτια εξειδίκευση και εμπειρία στις λειτουργίες του, το καθιστούν αναμφισβήτητα αναγκαίο σε κάθε διαγνωστική προσέγγιση, και φυσικά σε κάθε χειρουργική επέμβαση. Ο συγκεκριμένος τομογράφος είναι ότι πιο σύγχρονο και ασφαλές υπάρχει αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο ,γιατί πέραν των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που μας προσφέρει, η ακτινοβολία που εκπέμπει συγκριτικά με πολλούς άλλους τομογράφους είναι ελάχιστη.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών

αισθητική οδοντιατρική

Το χαμόγελο αναδεικνύει όλη την ομορφιά του προσώπου και όπως έχει ειπωθεί "...η ομορφιά είναι δύναμη και το χαμόγελο είναι το ξίφος της…"

 • Αισθητικές Εμφράξεις
 • Οδοντική Λεύκανση
 • Αισθητική Μαλακών Ιστών
 • Όψεις Πορσελάνης
 • Αισθητική Εμφυτευμάτων

οδοντικά εμφυτεύματα

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ποσοστό επιτυχίας για τα σημερινά οδοντικά εμφυτεύματα είναι υψηλό σε ποσοστό 98%, με ελάχιστη ή μηδενική ορατή απώλεια οστικής μάζας.

 • Οδοντικά Εμφυτεύματα
 • Ψηφιακά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία
 • Αισθητική εμφυτευμάτων
 • Άμεση Τοποθέτηση
 • Άμεση Φόρτιση
 • Flapless Τοποθέτηση

ολιστική οδοντιατρική

Η κλινική μας ήταν από τις πρώτες οδοντιατρικές κλινικές που ακολούθησαν τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης στη συνολική υγεία των ασθενών.

 • Ολιστική Οδοντιατρική
 • Θεραπεία Βιοσυντονισμού
TOP