ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Με πολλαπλούς τρόπους έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι η ύλη έχει ενεργειακή υπόσταση. Καθετί που μας περιβάλλει στο υλικό πεδίο, ακόμα και το ίδιο το ανθρώπινο σώμα καθώς και τα επιμέρους συστήματα, όργανα και κύτταρα ανάγονται σε ενεργειακές δομές. Ο ανθρώπινος οργανισμός αντιμετωπίζεται πλέον ως ένα σύστημα λήψης, επεξεργασίας, αποθήκευσης και εξόδου πληροφοριών, τις οποίες χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, και για να διατηρεί τις ζωτικές του λειτουργίες σε επίπεδο υγείας. Οι σύγχρονες βασικές επιστήμες έχουν αποδείξει ότι οι πληροφορίες αυτές στη βάση τους έχουν τη μορφή αδύναμων ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, αυστηρά καθορισμένης συχνότητας και χωρο-χρονικής διάρθρωσης. Οποιεσδήποτε ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις στη φύση αποτελούν φορείς πληροφοριών και ενέργειας. Γίνεται φανερό λοιπόν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα έχουν θεμελιώδη αξία στην οργάνωση και λειτουργία κάθε οργανισμού, τόσο σε κατάσταση υγείας όσο και σε περιπτώσεις ασθενειών.

Τόσο στο εσωτερικό των κυττάρων, όσο και μεταξύ τους, διεξάγεται μία συνεχής ανταλλαγή πληροφοριών με τη διαμεσολάβηση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Οι λειτουργικές διαταραχές στον οργανισμό επέρχονται τότε, όταν μεταβάλλονται οι λεπτές διαδικασίες ελέγχου, εξαιτίας παρεμβολής ασύμβατων για τον οργανισμό (παθολογικών) ταλαντώσεων – βλαπτικών στοιχείων. Αυτές οι διαταραχές στη συνέχεια, στην περίπτωση που το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι ικανό να τις αποκαταστήσει κατάλληλα, επιφέρουν την φυσικοσωματική εμφάνιση της ασθένειας.

Η Ενεργοπληροφοριακή Ιατρική είναι ο τομέας που ερευνά τις δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείας, χρησιμοποιώντας μεθόδους και έννοιες της θεμελιώδους Φυσικής Επιστήμης και ειδικότερα της Φυσικής Βιολογικών Συστημάτων. Στα πλαίσια της ραγδαίας εξέλιξης του κλάδου αυτού, η Βιοσυντονιστική Θεραπεία αποτελεί κυριολεκτικά την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης.

 

. Με τη χρήση εξειδικευμένων και ιδιαίτερα εξελιγμένων τεχνολογικά συσκευών, έχουμε τη δυνατότητα στην κλινική μας για τις ακόλουθες Βιοσυντονιστικές υπηρεσίες:

●  Test Νευροφυτικού Συστήματος ( VRT ) : Βιοσυντονιστική διαγνωστική διαδικασία που μπορεί να δώσει πληροφορίες για :

1. Την συνολική κατάσταση του οργανισμού.

2. Το βαθμό τοξίνωσης και τη βιολογική ηλικία του οργανισμού.

3. Την ύπαρξη παθολικών καταστάσεων σε οποιοδήποτε όργανο ακόμα και σε πολύ πρωίμα (αρχόμενα) σταδία, στα οποία θα ήταν αδύνατη η διάγνωσή τους με άλλες μεθόδους.

4. Την ύπαρξη αλλεργίων και τροφικής δυσανεξίας.

5. Το ψυχολογικό προφίλ του ασθενούς, παρέχοντας παράλληλα και το ιδανικό βιοσυντονιστικό σκεύασμα για την βελτίωσή του.

6. Την αναλυτική καταγραφή των επιβαρυντικών παραγόντων που ενυπάρχουν στον οργανισμό (βακτηρίων, ιών, μυκήτων, παρασίτων, ελλείψεις βιταμινών – ιχνοστοιχείων, ορμονικές διαταραχές κα.) και την ακριβή τοπογραφική τους θέση.

7. Την οδοντιατρική κατάσταση και προδιάθεση του ασθενούς.

●   Παρασκευή Βιοσυντονιστικών Φαρμάκων : Οι συσκευές μας έχουν τη δυνατότητα να παράγουν βιοσυντονιστικά (ενεργειακά) φάρμακα, τα οποία είναι ιδιαίτερα δραστικά στην αντιμετώπιση πολυάριθμων παθολογικών καταστάσεων, χωρίς την συνακόλουθη χημική επιβάρυνση του οργανισμού και τις παρενέργειες, που είναι τα αποτέλεματα της λήψης των κανονικών φαρμάκων. Τα φάρμακα αυτά είναι απόλυτα ειδικά για την περίπτωση του κάθε ασθενούς και δεν περιέχουν καθόλου επιβλαβείς χημικές ουσίες. Ουσιαστικά αποτελούν φορείς θεραπευτικών ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων που στόχο έχουν την αποτοξίνωση του οργανισμού, την απομάκρυνση των επιβαρυντικών παραγόντων και την επαναρρύθμιση των νοσούντων οργάνων.

 

 • Ενδογενής και Εξωγενής Βιοσυντονιστική Θεραπεία : Με τη χρήση των εξειδικευμένων ιατρικών συσκευών της κλινικής μας αλλά και με φορητές βιοσυντονιστικές συσκευές, επιτυγχάνεται το απόλυτο στην ιατρική και οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία. Οι θεραπευτικές ταλαντώσεις ακυρώνουν τις παθολογικές και ο οργανισμός σταδιακά επαναρυθμίζεται προς την κατεύθυνση της υγείας. Ο ασθενής απαλλάσσεται από ασθένειες μικροβιακής ή ιογενούς αιτιολογίας, μειώνει τα αποθέματα τοξινών, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αλλεργίες και τροφικές δυσανεξίες, βελτιώνει συνολικά το επίπεδο υγείας του.

Συνολικά θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο Βιοσυντονισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ταχείας και οικονομικής συλλογής πληροφοριών για την υγεία μας που συμπληρώνει πολυέξοδες, χρονοβόρες και όχι ακριβείς εξετάσεις (που δεν έχουν τη δυνατότητα της διάγνωσης σε πρώιμα στάδια της νόσου), όπως ακτινογραφίες, σπινθηρογραφήματα, βιοχημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις κ.ο.κ. Είναι επίσης ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο πρόληψης και θεραπείας, που ενεργεί στον πυρήνα της νόσου καταπολεμώντας το πραγματικό αίτιο και όχι το σύμπτωμα, χωρίς την χρήση φαρμάκων που έχουν επιβλαβείς παρενέργειες για τον άνθρωπο.

Οι ιατροί της Οδοντιατρικής Κλινικής Μπαρμπετσέα είναι πιστοποιημένοι Βιοσυντονιστές και χρησιμοποιούν τις πλέον εξελιγμένες συσκευές και μεθόδους Βιοσυντονισμού για τη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Γεώργιος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ανδρέας Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Δρ. Ίκαρος Μπαρμπετσέας

Χειρουργός Οδοντίατρος

Κα. Μαριέττα Μπαρμπετσέα

Βοηθός Οδοντιάτρου

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών

αισθητική οδοντιατρική

Το χαμόγελο αναδεικνύει όλη την ομορφιά του προσώπου και όπως έχει ειπωθεί "...η ομορφιά είναι δύναμη και το χαμόγελο είναι το ξίφος της…"

 • Αισθητικές Εμφράξεις
 • Οδοντική Λεύκανση
 • Αισθητική Μαλακών Ιστών
 • Όψεις Πορσελάνης
 • Αισθητική Εμφυτευμάτων

οδοντικά εμφυτεύματα

Μελέτες έχουν δείξει ότι το ποσοστό επιτυχίας για τα σημερινά οδοντικά εμφυτεύματα είναι υψηλό σε ποσοστό 98%, με ελάχιστη ή μηδενική ορατή απώλεια οστικής μάζας.

 • Οδοντικά Εμφυτεύματα
 • Ψηφιακά Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία
 • Αισθητική εμφυτευμάτων
 • Άμεση Τοποθέτηση
 • Άμεση Φόρτιση
 • Flapless Τοποθέτηση

ολιστική οδοντιατρική

Η κλινική μας ήταν από τις πρώτες οδοντιατρικές κλινικές που ακολούθησαν τη φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης στη συνολική υγεία των ασθενών.

 • Ολιστική Οδοντιατρική
 • Θεραπεία Βιοσυντονισμού
TOP